اداره تغذیه
اداره تغذیه از ادارات تابعه امور دانشجویی است که مسئولیت سازماندهی و اداره غذاخوریهای دانشجویی را برعهده دارد و در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی دانشجویان عزیز انجام وظیفه می نماید.
شرح وظایف اداره تغذیه
- نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذا در محل سلف سرویس و آشپزخانه ها
- انتخاب و نظارت بر عملکرد پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
- تامین لوازم و تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
- نظارت بر امر بهداشت محیطهای طبخ و توزیع غذا
- نظارت در تهیه و ارائه کارت بهداشتی پرسنل در امر تهیه و طبخ غذا
- کنترل بهداشتی مواد غذایی اعم از کیفیت مواد اولیه و تاریخ تولید و انقضاء آنها
- مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه
- برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی متناسب با فصول سال
- رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به پیمانکار